Folie iPhone 6 SIMPLE

SIMPLE

FOL1

Nou

Folie iPhone 6 SIMPLE, pentru o protejare suplimentara a ecranului pastrand performantele ecranului LCD si a touchscreen-ului.

Mai multe detalii

In stoc.

8,00 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 150RON.

Livrare in 24H de la primirea stocului.

14 zile drept de retur al produselor.

Oferim orice informatii/detalii despre produs.

Folie iPhone 6

Folie iPhone 6 SIMPLE pentru protejarea ecranului, o folie ieftina ce ofera performantele oricarei folii de pe piata.

Folia este protejata de alte doua straturi de folie ce trebuiesc indepartate in momentul aplicarii acesteia pe telefonul dvs.

Folie iPhone 6 ,  protejeaza-ti ecranul telefonului de zgarieturi ale cheilor, monezilor, prafului si a nisipului. Un studiu efectuat in U.K. arata ca cele mai multe zgarieturi se datoreaza asezarii telefonului cu ecranul in jos, locul doi fiind ocupat de tinerea telefonului in buzunar cu alte obiecte precum monezi, chei, bacnote si multe alte obiecte ce dauneaza ecranului. Produsul Folie iPhone 6 este necesara pentru protectia suplimentara.

Detalii Folie iPhone 6

Aplicarea foliei este un proces simplu dar trebuie efectuat cu atentie in momentul curatarii ecranului si a aplicarii foliei. Ecranul trebuie curatat foarte bine cu o carpa din material fin ce nu lasa scame, aceasta fiind inclusa in pachetul foliei. Dupa curatarea ecranului trebuie indepartata protectia din spate a foliei pentru aplicare, aceasta este inscriptionata cu numarul 1. In momentul cand aplicati folia Folie iPhone 6 , Folie iPhone 6S este preferabil sa o aplicati din centru spre exterior dupa ce a-ti aliniat-o pe conturul butonului si a difuzorului acest lucru fiind necesar pentru o protectie cat mai buna a ecranului. In cazul in care sunt bule de aer ele trebuiesc indepartate cu usurinta spre exteriorul foliei. In final, dupa ce folia este aplicata se poate scoate si protectia din fata a foliei ce este inscriptionata cu numarul 2. Fie ca pare sau chiar este simplu, oricine poate face acest lucru. De asemenea in curand vom oferi imagini si videouri prezentative pentru montaj.

Cuvinte cheie: Folie iPhone 6 , Folie iPhone, Folie protectie iPhone 6, Folie iPhone 6S

CompatibilitateApple iPhone 6/6S
CompozitieFolie de protectie film

Momentul nu sunt detalii despre producatorul SIMPLE.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.