Husa cheie BMW Original din piele

Endivo Endivo

Nou

Husa cheie BMW Original din piele, protejeaza cheia masini tale ca sa arate ca noua chiar si dupa ani de folosita.

**Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de livrare aproximativa este de 25-45 zile lucratoare de la furnizor catre sediul nostru. Din momentul in care produsul ajunge in depozitul Endivo.ro, va fi livrat catre dvs. in maxim 48 ore prin curier rapid

Mai multe detalii

Disponibil pe comanda (25-45 zile)

118,99 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 150RON.

Livrare in 24H de la primirea stocului.

14 zile drept de retur al produselor.

Oferim orice informatii/detalii despre produs.

Husa cheie BMW

Husa cheie BMW Original din piele iti ofera protectie necesara unei chei auto deoarece cip-uri si alarma pot fi afectate in urma caderilor cheii. Creata manual in patru culori diferite din piele sintetica tratata si cusaturi manuale, placuta la atingere, nu este aspra si ofera o aderenta sporita pe diverse suprafete alunecoase.

Husa cheie BMW se potriveste pe aceste modele de chei, va rugam sa verificati inainte de a comanda:

Cateva modele pentru care am primit o confirmare de potrivire sunt majoritatea modelele fabricate dupa anul 2011 si modelele BMW F01, F07, F10, F12/13, F25, F30 , dar va rugam sa verificati cheile din poza de mai sus pentru a fi siguri.

Cel mai avantajos la achizitia produsului Husa cheie BMW este in momentul cand cheia va arata la fel ca noua tot timpul datorita protectiei, chiar si in momentul vanzarii masini dvs.

Husa nu afecteaza in nici un fel semnalul alarmei sau orice alt sistem la masini sau telecomenzii / cheii.

Va atasem mai jos cateva poze trimise de clientii ce au achizitionat Husa cheie BMW:

CompozitiePiele
Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.