Husa Hoverboard 6.5 inch

Endivo Endivo

Nou

Husa Hoverboard 6.5 inch din silicon tratat ce nu lasa miros neplacut, husele sunt perfect fabricate pentru modelul de 6.5 inch.

**Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de livrare aproximativa este de 25-45 zile lucratoare de la furnizor catre sediul nostru. Din momentul in care produsul ajunge in depozitul Endivo.ro, va fi livrat catre dvs. in maxim 48 ore prin curier rapid.

Mai multe detalii

Disponibil pe comanda (25-45 zile)

148,99 lei

Livrare gratuita pentru comenzi de peste 150RON.

Livrare in 24H de la primirea stocului.

14 zile drept de retur al produselor.

Oferim orice informatii/detalii despre produs.

Husa Hoverboard

Aceasta "minune" tehnologica numita hoverboard este din ce in ce mai cunoscuta iar cei ce o achizitioneaza nu pot deveni experti in mersul pe hoverboard peste noapte deci pot aparea foarte usor incidente neplacute, zgarieturi, ciobituri si puncte pe hoverboard din cauza ca nu stim sa mergem pe el, nu este foarte greu dar nici prea usor.

Husa Hoverboard 6.5 inch este accesoriul numarul unu de care ai nevoie mai ales la inceput de drum si in special daca mergi foarte des cu hoverboard-ul.

Poze trimise de clientii ce au achizitionat Husa Hoverboard :

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.