Huse Samsung

Conține 4 produse.
Showing 1 - 4 of 4 items
 • Husa Oglinda Samsung Galaxy J3 / J5 / J7 / J2 / J1 2016
  END80

  Husa Oglinda Samsung Galaxy J3 / J5 / J7 / J2 / J1 2016 / 2016 , protejeaza-ti telefonul cu un design unic si atragator. **Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de livrare aproximativa este de 25-45 zile lucratoare de la furnizor catre sediul nostru. Din momentul in care produsul ajunge in depozitul Endivo.ro, va fi livrat catre dvs. in...

  39,99 lei
 • Husa Bumper Endivo One
  END52

  Husa Bumper Endivo One **Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de livrare aproximativa este de 25-45 zile lucratoare de la furnizor catre sediul nostru. Din momentul in care produsul ajunge in depozitul Endivo.ro, va fi livrat catre dvs. in maxim 48 ore prin curier rapid.

  44,99 lei
 • Husa flip Samsung S7 edge
  END44

  Husa flip pentru Samsung galaxy S7 si S7 Edge. **Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de livrare aproximativa este de 25-45 zile lucratoare de la furnizor catre sediul nostru. Din momentul in care produsul ajunge in depozitul Endivo.ro, va fi livrat catre dvs. in maxim 48 ore prin curier rapid.

  42,87 lei 66,99 lei
 • Husa slim Samsung
  END40

  Husa slim Samsung pentru aproape toate modelele Samsung. Protejeaza-ti telefonul de incidente neplacute cu cel mai simplu accesoriu de protectie. Montare usoara si fixa, husa nu va cadea de pe telefon, unele huse mai intampina acest defect de fabricatie, aceasta husa slim nu are acest defect. **Acest produs este disponibil doar pe comanda, durata de...

  27,99 lei

Endivo.ro va ofera o gama variata de huse Samsung pentru telefonul dvs , proiectate din materiale premium atent selectate pentru o calitate inalta.

Accept

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.